Els “5 cèntims” més llegits del 2021

Vols saber quins han estat els 5 articles més llegits al 5centims.cat durant el 2021?

Lectures 580
Temps de lectura1 minuts

Són dies de fer balanç de l’any i en aquesta entrada volem destacar els articles que més lectures han acumulat durant el primer any de vida del 5centims.cat. Les col·laboracions han tractat una trentena de temàtiques diverses i les més llegides també han estat diverses: l’ampliació de l’aeroport, la relació entre turisme i riquesa, els efectes de la moratòria hotelera, el finançament autonòmic i el sector energètic.

Un dels debats de l’any ha estat la idoneïtat o no d’ampliar l’Aeroport de Barcelona-El Prat. Francesc Robusté ens ha fet 5 cèntims sobre les possibilitats de ser un aeroport de connexió internacional analitzant diferents opcions tècniques.

Germà Bel i Ferran A. Mazaira ens han fet 5 cèntims de per què la moratòria de construcció d’hotels a Barcelona pot no ser una solució a les externalitats negatives associades al turisme i quines alternatives hi ha.

El turisme contribueix al creixement econòmic però Josep Maria Raya i Claudia Vargas ens han fet 5 cèntims sobre la correlació negativa que s’observa entre especialització turística i renda mitjana municipal.

Molts serveis públics a Catalunya depenen del finançament de la Generalitat de Catalunya. Guillem López-Casasnovas i Pau Jovell Codina ens han fet 5 cèntims del sistema de finançament autonòmic i una reforma potencial.

L’energia ha estat un tema de fort impacte econòmic i debat el 2021 (el seu paper en la sostenibilitat, l’escalada dels preus, etc.). Roger Medina i Pau Vila ens han fet 5 cèntims sobre l’evolució de les energies renovables.

About Post Author

5cèntims

Subscriure'm als comentaris
Avisa'm de
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure tots els comentaris