Els “5 cèntims” més llegits del 2021

Vols saber quins han estat els 5 articles més llegits al 5centims.cat durant el 2021?

Lectures 553
Temps de lectura1 minuts

Són dies de fer balanç de l’any i en aquesta entrada volem destacar els articles que més lectures han acumulat durant el primer any de vida del 5centims.cat. Les col·laboracions han tractat una trentena de temàtiques diverses i les més llegides també han estat diverses: l’ampliació de l’aeroport, la relació entre turisme i riquesa, els efectes de la moratòria hotelera, el finançament autonòmic i el sector energètic.

Un dels debats de l’any ha estat la idoneïtat o no d’ampliar l’Aeroport de Barcelona-El Prat. Francesc Robusté ens ha fet 5 cèntims sobre les possibilitats de ser un aeroport de connexió internacional analitzant diferents opcions tècniques.

Germà Bel i Ferran A. Mazaira ens han fet 5 cèntims de per què la moratòria de construcció d’hotels a Barcelona pot no ser una solució a les externalitats negatives associades al turisme i quines alternatives hi ha.

El turisme contribueix al creixement econòmic però Josep Maria Raya i Claudia Vargas ens han fet 5 cèntims sobre la correlació negativa que s’observa entre especialització turística i renda mitjana municipal.

Molts serveis públics a Catalunya depenen del finançament de la Generalitat de Catalunya. Guillem López-Casasnovas i Pau Jovell Codina ens han fet 5 cèntims del sistema de finançament autonòmic i una reforma potencial.

L’energia ha estat un tema de fort impacte econòmic i debat el 2021 (el seu paper en la sostenibilitat, l’escalada dels preus, etc.). Roger Medina i Pau Vila ens han fet 5 cèntims sobre l’evolució de les energies renovables.

About Post Author

5cèntims

No et perdis cap publicació

Rebràs un correu setmanal amb les últimes novetats del blog. No enviem correu brossa (però comprova'n la safata)!

Subscriure'm als comentaris
Avisa'm de
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
Veure tots els comentaris