Què és 5centims.cat?​

5centims.cat és un blog creat el 2021 al si de la Societat Catalana d’Economia (SCE) i que està gestionat per la Comissió del Blog d’Economia Catalana de la SCE. El seu objectiu és estimular, difondre i apropar el debat econòmic actual a la ciutadania i als actors institucionals i polítics. 5centims.cat vol esdevenir un pont entre el món de la recerca acadèmica dels economistes i les inquietuds de la societat catalana.

El blog es regeix per tres principis fundacionals que n’han inspirat la creació:

  • Les col·laboracions que s’hi publiquen han de versar sobre aspectes que afectin l’economia catalana.
  • Els articles han de constituir anàlisis rigoroses i basades en recerca en el camp de l’economia, però els autors han de transmetre la seva idea principal de manera entenedora per al públic no especialitzat.
  • El blog és independent de qualsevol grup d’influència.

Les opinions expressades en els articles són les dels seus autors i no reflecteixen les posicions del blog, la Societat Catalana d’Economia o l’Institut d’Estudis Catalans.

La propietat intel·lectual de les publicacions i altres activitats del blog és dels seus autors, per bé que aquests cedeixen a la Societat Catalana d’Economia el dret de publicació al blog de manera perpètua i sense remuneració.

El blog encoratja la participació dels lectors a través de la secció de comentaris, respectant les normes de participació.

Contacteu-nos a:

Twitter: @5centimscat

a/e: info@5centims.cat

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/5centims-cat/

No et perdis cap publicació

Rebràs un correu setmanal amb les últimes novetats del blog. No enviem correu brossa (però comprova'n la safata)!